Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr

En lille idé ret stort.

Med blod, sved og tårer voksede vi fra en lille idé til en virksomhed med negledesign-produkter med global anerkendelse. Produktionen af højkvalitetsprodukter, som kombinerer know-how og de bedste råmaterialer ligger os på sinde i alle vores aktiviteter. Vi bruger vores ekspertise og vores passion for at stille dig tilfreds.

Mission

Negledesign er vores passion. Det er vores mission at tilbyde state-of-the-art-produkter og at forfremme og udfordre personer. Vi går lige til grænsen og er om nødvendigt grænseoverskridende for at lade vores passion for negledesign fremkomme i vores produkter, så der er smil på alle kundernes ansigter. Vi vil gerne se dig brillere – NDED!

Produktion

Vores produktionsgang er i overensstemmelse med de strengeste standarder for kvalitet og sikkerhed. Hvad der skiller os ud er den vedvarende kontrol af produktionslinjer og optimeringen af produktionsgangen. Dette skinner igennem i vores produkter, så dine kunder stilles bedre tilfreds og der er garanti for vores gensidige succes.

Fra idé til produkt

En idé har en lang rejse foran sig, før den når til kunden i form af et færdigt produkt. Det tager mange års brainstorming, mange hovedpiner og en hel del testing for at udvikle den første prototype. Efter produktion og godkendelse af denne prototype er det essentielt at designe en effektiv produktionsgang, implementere markedsføringsidéer og bringe alle indfaldsvinkler for forretningen i balance. Vi mener, at dette har gjort os til den førende producent til negleklinikker og forhandlere på kun få år!

Kvalitet er essensen

Vi udfører ikke akkordarbejde og vi outsourcer ikke vores produktion. Vi foretrækker at stole på vores medarbejdere og dette har givet pote. En højkvalitets produktionsgang og et behageligt arbejdsklima resulterer i et uovertruffet slutprodukt til kunden. Og vi har altid overblikket.

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr
nded international