Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr

Varemærker

Vi tilbyder et omfattende udbud af de mest varierede, patenterede og internationale kvalitetsvaremærker, som f.eks. Vylet-Nails, Naileon, American Line, Youmaxx, Euro-Line, Konad, Promed, Hartmann, Elomed, NDED - Nail Design Exclusive Discovery og mange andre. Find dit favoritprodukt fra vores over 8000 varemærke-produkter. Vi sender vores produkter i forskellige pakningsstørrelser, så du kan finde det, der er det rigtige til dig. Når du har tid bør du browse i vores shop, du vil helt sikkert blive inspireret.

nded

nail design exclusive discovery

Vores egen mærkevare, som tilbyder høj kvalitet til et mindre budget. Ideelt for begyndere, negleklinikker og forhandlere. Drag fordel af den intensive forskning og største omhyggelighed, der ligger til grund for det store udbud af produkter i nded- serien.

American-Line

Simply the best

Mottoet er her luksus inden for rækkevidde. Forkæl dine negle og dine kunder med de bedste resultater fra amerikansk forskning. Et intensivt samarbejde mellem forskningsafdelingen og velkendte negledesignere har gjort dette varemærke til den luksus, det er i dag. En drøm for alle, der er vilde med negledesign, da negledesign – med vores American Line – bliver kunst.

Euro-Line

Solutions for beautiful

Et kvalitetsvaremærke med hele verden som målgruppe. Vores populære Euro-Line er et førende produkt, der anvendes og sælges i hele verden. Vi har også lagt hjerte og sjæl i udviklingen her for at opfylde de høje krav, der gælder for negledesign-branchen i dag. Du vil være tilfreds med og imponeret af den lette håndtering og de glimrende resultater. Kvalitet til priser, der ikke kan slås, det vil også glæde dine kunder.

Nail-Eon

Quality is our passion

Udover høj kvalitet og teknisk nyskabelse leverer vi også en fremragende gel neglelak med alt tilbehør. Alt er state-of-the-art og baseret på den seneste forskning. Alle NAIL-EON-apparater er testet af TÜV-SÜD og produceret til at overholde de højeste standarder. NAIL-EON tilbyder en 3-års garanti på alle apparater.

Vores gel neglelak fremtryller negle, der er uimodståeligt charmerende. Forskning og tålmodighed har dannet grundlag for udviklingen af dette produkt, så du kan drage fordel af den langvarige intensitet. Og trods de robuste egenskaber, tilbyder vi produkter, som nænsomt kan fjerne gel neglelakken fra dine negle. En milepæl i vores forskningsbestræbelser.

Fra den bedste neglefil til den nyeste UV-lampe tilbyder vi dig alle de tekniske apparater, som du skal bruge til at fordybe dig i professionelt negledesign. Alle vores produkter er certificeret af TÜV-SÜD og står for kvalitet og garanteret tilfredshed. Afprøvet og testet af os personligt, og fundet at være af en fremragende kvalitet.

Vylet Nails

Award winning nails

Vores Vylet Nails-serie opfylder de strengeste standarder og er meget anvendelig. Vores forskning har forenet kvalitet og perfektion i tre produktserier.

Vylet Nails Revolution

Vylet Nails Revolution til negledesignere, der sætter stor pris på let anvendelighed og ekstrem holdbarhed. Start en revolution i negledesign, og gør dit navn kendt med vores mærkevare-gel.

Vylet Nails Elements

Udstyr dig og dine kunder med den naturlige, elementære glans fra vores Vylet Nails Elements-serien. Det naturlige og det klassiske forenes i en lang række produkter. Drag fordel af velkendte negledesigneres erfaring, som har bidraget med deres store viden i udviklingen af disse produkter.

Vylet Studio Edition

Styling som stjernerne! Udsmyk dine og dine kunders negle på ægte Hollywoood-manér. Med vores imponerende Vylet Nails studio line-produkter er der ikke grænser for din fantasi. De mange års forskning kan betale sig med glamourøse negle og et stort smil.

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr
nded international