Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Væsker / Rengøring, desinfektion og fjernelse
nded nail renere af citrus mild - blid naturlige negl rengøring
Farven på billederne kan variere.
Detaljer
+

30% isopropylalkohol i nded neglerenser Citrus mild - Nail Cleaner Citrus blød sikre, at væsken ikke blot renser men også desinficerer, en citrus duft for et behageligt klima i ansøgningen. Den Nail Cleaner er velegnet til alle trin i søm kunst og negle modellering og skaber de bedste betingelser for langvarig og skinnende negle kreationer.

et søm renere er vigtigt ikke kun til rengøring af søm, for eksempel inden påføring neglelak eller modellering materiale. Også under Gelmodellage neglen renere gør et godt stykke arbejde. Således kan sveden, der opstår under hærdning af gellagene let og grundigt fjernet. En ren overflade er altid forudsætningen for det næste lag klæber perfekt. Den milde og således specifikt egnet til naturlige negle renere påføres en Zellette, dette derefter tørres indtil over neglen indtil den opfylder kravene til renlighed og fedt. Stædig gel eller glasfiber forbliver komme ud lettere, når neglepladen er gennemblødt. I neglesalon store mængder væsker til rengøring, desinfektion og afstand til en række arbejde er derfor nødvendigt, er der den nded neglerenser Citrus mild i tre beholderstørrelser fra 100 til 5000 ml. Matchende flasker til påfyldning og fjernelse af Cleaners er også her i tilgængelig butik. Nded Nail Cleaner Citrus Mild - Premium Nail-Cleaner Citrus-Soft er profileret Gelschwitzschichtenentferner til negle modellering, manicure og pedicure.

Feedback
+
Samlede vurderinger
5
Oversigt
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Der er ingen kommentarer på dette sprog for dette element.

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr
nded international