Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Væsker / Rengøring, desinfektion og fjernelse
Nded Hygiejne Spray 70% - Premium Hygiejne Spray til negle modellering og manicure
Farven på billederne kan variere.
Detaljer
+

Den nded Hygiejne Spray kan bruges til rengøring af hænder og overflader, så længe han ikke komme ind i åbne sår. Lignende sammensætninger danner grundlaget certificeret i desinfektionsmidler.

Dette negle design produkt er ikke certificeret, da det ikke kan fyldes under aseptiske forhold, men også fungerer som sådan. For at sikre en hygiejnisk standard i enhver registreret neglesalon, vi påpege, at desinfektionsmidler kan kun overføres til eget brug, til videresalg kun under aseptiske forhold.

Ud over den nded Nagelmodellage Hygiejne Spray vi tilbyder i vores væsker til rengøring, desinfektion + fjernelse også forskellige certificerede hænder - og overflade desinfektionsmiddel af Hartmann. For produkter til negle design desinfektion blot se til varenumre 4173 30 Bacillol skum, 4175 og 4176 Sterillium klassiske rene og 4178 Bacillol 30 skum med skum spray.

Også for dit helbred plan på skønhedssalon det rigtige produkt er. Den neglesalon hygiejne renere er specielt uden farve - og producerede dufte og uden olie, hvilket resulterer i en bedre vedhæftning af neglen design systemer resulterer end med konventionelle rengøringsmidler.

Han er også gratis aldehyd, som bringer bedre kompatibilitet med det. Grund af den hurtige og restløs fordampning er i denne søm design produkt til den optimale renere. Nded Hygiejne Spray 70% - Premium Hygiejne Spray til negle modellering, manicure og pedicure.

Feedback
+
Samlede vurderinger
4.871
Oversigt
5
27
4
4
3
0
2
0
1
0

Der er ingen kommentarer på dette sprog for dette element.

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr
nded international