Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Tilbehør / Oplæring og vejledninger

Oplæring og vejledninger

Negldesignere er en uddannelse professionel, som så mange erhverv i wellness og skønhed er baseret på, men yderligere undersøgelser. Det er ikke gjort med et par hurtige tests, men det kommer med læring neglepleje, hudpleje og negle design i flere ugers forberedelse på det emne, der skulle være en forudsætning, samt formidling dybe medicinske og hygiejniske viden i inden for negle og hud. Ikke desto mindre, uddannelse af neglen designer til negledesign er ikke ensartet, og mange studier har at gøre med ukvalificerede ansøgere. Negldesign uddannelse skal undervise i principper, der er lydhøre over for de hygiejniske og medicinske side af neglen design samt de forskellige materialer og udstyr, der skal anvendes. Håndtering af redskaber, instrumenter og materialer bør ikke forsømmes, og bør også negle designer-beslutningstagerne til at stå fast i forbindelse med kunder og klienter, som ganske vist ikke altid let. Fastholdelse af kunderelationer skal læres ligesom i enhver anden tjeneste erhverv, også.

Fokus til Negltræning er den modellering anvisninger for kunstige negle, akryl negle med andre ord. Dette er med mange tips og tricks til at lære og så hårdt, men der er behov, samt UV-gel skulptur, som skal udøve, før du rent faktisk videre til kunden. Undervisningsmaterialer som for eksempel dvd'er, praksis hænder og fingerspidser udskiftning kan findes på de følgende sider, samt brochurer, der forklarer de enkelte trin tydeligt. Selv for amatør negle kunstner, er disse materialer interessante, fordi de giver dybdegående undervisning i en kompliceret sag.


Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr