Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Tilbehør / Opbevaring og displays
Børste - elegante tilbehør til nail art kursus
Farven på billederne kan variere.
Detaljer
+

For præcise nail art dekorationer med penslen, er rent arbejde meget vigtigt. Dette betyder også, at der bruges en ekstra børste til hver farve. Når du skifter farver, opstår spørgsmålet ofte: hvor skal man tage med penslen? Børsteholderen i metallisk eller pink er det perfekte tilbehør, og det endelige svar på dette spørgsmål er fundet.
Op til ni børster i forskellige størrelser kan anbringes på hylden i børsteholderen. De diskrete dimensioner på 8 x 1,5 x 5,5 cm sikrer, at de nyttige tilbehør fra kategorien opbevaring og neglelak kan også bruges på små arbejdsborde. Den lyse farve og det moderne design gør børsteholderen ikke kun nyttig, men også smuk. I modsætning til opbevaring af børster i oprejststående oprejst, kan det ikke komme til gensidig forurening af børsten. Hvert enkelt værktøj er anbragt isoleret og kan let opsamles om nødvendigt uden at berøre de andre børster. Børsteholderen er også ideel til omhyggeligt og helt tørre rengjorte børster. Som rengøringsmiddel anbefaler vi børsterenseren fra vores nded sortiment.

Dimensioner
+
0.075 Meter (m)
0.095 Meter (m)
0.02 Meter (m)
Feedback
+
Samlede vurderinger
5
Oversigt
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Der er ingen kommentarer på dette sprog for dette element.

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr
nded international