Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Tilbehør / Opbevaring og displays
Smule stå - nyttigt tilbehør til orden i neglesalon
Farven på billederne kan variere.
Detaljer
+

Altid ved hånden, slibning i den praktiske bit stå i kategorien opbevaring & neglelak er display. Bit indehaveren lavet af gennemsigtig plast passer på ethvert skrivebord og sørg for der er altid ret slibning vedhæftet fil for neglen eller manicure ved hånden.
Søm cutter er et uundværligt værktøj i det faglige neglesalon. Neglene kan være Rediger hurtigt og forsigtigt med den praktiske hjælpemidler. For de forskellige anvendelsesområder som formaling, polering eller slibning forskellige vedhæftede filer tilgængelige, let brugt på routeren. At hvis nødvendig det rigtige værktøj ved hånden er straks, er bit indehaveren sikret. Løkke krop vedhæftede filer er blot indsat i de forborede huller og står altid til rådighed når det er nødvendigt. På et blik, kan den korrekte fastgørelse bestemmes og fjernet. Så blandt de forskellige bits der er endelig og eliminerer irriterende søgning. Dette gør mere effektiv neglen og indtryk af en professionel og sorteret på kunden.
Dimensioner
+
0.065 Meter (m)
0.055 Meter (m)
0.009 Meter (m)
Feedback
+
Samlede vurderinger
5
Oversigt
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Der er ingen kommentarer på dette sprog for dette element.

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr
nded international