Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Neglesæt / Testsæt

Testsæt

NDED prøve UV Gel Kit Testsæt NDED prøve UV Gel Kit
32,34 kr *
NDED prøve-sæt akryl Testsæt NDED prøve-sæt akryl
47,58 kr *
nded overraskelse pakke Testsæt nded overraskelse pakke
229,37 kr *
210,43 kr / 1000 g
Testsæt til gele negle og kunstige negle til negleteknikere

Fremstilling af kunstige negle er ikke let og kræver praksis. Enhver, der er usikker på, om han / hun ønsker at lære modellering af kunstige negle i virkeligheden, bør ikke det samme som en dyr sæt med større mængder gel eller akryl produkter til at købe, men en billig neglelak design mønster med små pakker alt, hvad du har adgang til behov.

Vi har to gel sæt i vores tilbud, som omfatter forskellige produkter til overkommelige priser. Hvem vil blive indarbejdet i denne sag og få nogle erfaringer med modellering af Nail geler, der vil acceptere de omkostninger, der er du i højre - dyrt udstyr for at fremskynde hærdning af neglene, statister til dekoration, søm smykker og redskaber til pleje af neglene i Kulisser ikke medtaget, fordi det for produktionen af ​​Negldesign, disse ting ikke nødvendigt.

En lignende sæt er at lære om neglen med akryl modellering rådighed. Mønstret inkluderer mobil primere, klar akryl pulver, flydende og 10 Tips. Til praksis og få at vide det er den helt rigtige ting.

Hvad gør vores negle design mønstre er, at de har samme kvalitet som alle vores produkter. De er ikke billige smager sæt med rabat kvalitet, som kan gøre livet svært og også stadig har dårlig kvalitet, men snarere give produktet udsnit af vores sortiment, at agenterne på professionelle Neglkunstnere og store atelierer og værksteder for at blive bekendt med vores produktsortiment. Du kan bruge dette mønster naturligvis gerne bestille en prøve for at tage med hjem!


Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr