Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Neglesæt / Pedicure sæt

Pedicure sæt

Filter articles
YOUMAXX Pedicure sæt Pedicure sæt YOUMAXX Pedicure sæt
fra 28,42 kr *
EON-NAIL UV Gele Kit Pedicure sæt EON-NAIL UV Gele Kit
fra 292,74 kr *
YOUMAXX pedicure tå seperator 12 par Pedicure sæt YOUMAXX pedicure tå seperator 12 par
fra 19,68 kr *
48,00 kr / 100 g
NAIL-EON akryl og neglebånd Tænger Pedicure sæt NAIL-EON akryl og neglebånd Tænger
41,51 kr *
122,09 kr / 100 g
Akryl og neglebånd tænger Pedicure sæt Akryl og neglebånd tænger
49,14 kr *
98,28 kr / 100 g
NAIL-EON paraffin voks kit Pedicure sæt NAIL-EON paraffin voks kit
350,24 kr *
Paraffin bad plastikpose Pedicure sæt Paraffin bad plastikpose
64,38 kr *
Paraffin bad støvletters Pedicure sæt Paraffin bad støvletters
42,03 kr *
nded Pediküre Set - Nagelknipser Box Pedicure sæt nded Pediküre Set - Nagelknipser Box
fra 24,64 kr *
YOUMAXX Pedicuresandaler 12 par Pedicure sæt YOUMAXX Pedicuresandaler 12 par
fra 75,85 kr *
46,25 kr / 100 g
Wood File Cornea File Heel File Pedicure sæt Wood File Cornea File Heel File
30,12 kr *
Handy cornea remover Pedicure sæt Handy cornea remover
45,21 kr *
YOUMAXX Pedicure sæt 5 in 1 Pedicure sæt YOUMAXX Pedicure sæt 5 in 1
33,22 kr *
-47%
YOUMAXX Pedicure sæt 4 in 1 Pedicure sæt YOUMAXX Pedicure sæt 4 in 1
25,72 kr *
-47%
YOUMAXX Pedicure sæt 3 in 1 Pedicure sæt YOUMAXX Pedicure sæt 3 in 1
15,09 kr *
-47%
Pedicure sæt med værktøj til pedicure

Vedligeholdes fra hoved til tå. Denne velkendte siger er ikke fuldt gennemført i mange tilfælde. Fødderne er de vigtigste, desværre ofte også stærkt forsømte kropsdele. Mens de bærer os pålideligt i mange år, kan klemme i stramme dårligt ventilerede sko og ikke gøre slasket selv under stor understreger stadig lang. Fodpleje er derfor meget vigtigt.

Mens ortopæd beskæftiger sig hovedsageligt med de sundhedsmæssige aspekter af fodpleje, sikrer negl designer med vores fodpleje ren og smukke fødder i de kosmetiske felt sæt. Især tånegle kan opretholdes professionelt med enheder fra vores pleje sæt. Som vedhæftede filer er tilgængelige, som er forsigtigt hornhinden og revner Fjern.

På pedicure kredser mund om. Sæt indeholder alle de værktøjer, der er nødvendige for en professionel manicure i hjemmet eller i negl salon pedicure. Det er vigtigt over alle en kraftfuld fræsning enhed, som kan udnyttes meget fleksibelt over en bred vifte af artikler. Så er det muligt at file negle med lille indsats eller til polsk. Især de ofte meget tykke negle af storetåen kan være så blid og effektiv form. Fodpleje leveret sæt i det praktiske, hard shell tilfælde, f.eks. Alle komponenter er klart arrangeret denne, pladsbesparende og sikker opbevaring og kan let transporteres, hvis det er nødvendigt. Dette udvidet en vigtig og attraktive point, som kan være en reel differentiator for eksempel området i en mobil negl studio.

Ud over neglen i sig selv, kan også huden på foden opretholdes med forskellige vedhæftede filer. Altid der ved foden af callus dannelse. Dette beskytter så følsom hud for eksempel på ballerne eller på hælen. Hornhinden er for tyk, det kommer til tårer og smertefulde ændringer. Så det kan ikke være så langt, skal det beskyttende lag fjernes regelmæssigt. Om opskæring vedhæftede filer, som kan monteres på kutteren, fjernes overskydende hud, pålideligt. En efterfølgende fodbad, for eksempel som en paraffin bad fastholder også fødderne og gør dem blød og smidig. Hvordan indstiller er fodpleje især for fødderne i nded online shop også paraffin bad og andre plejeprodukter.

Gennemse vores online shop og finde foden pleje sæt og mange flere produkter til pleje og forskønnelse af fødderne eller creative nailart til tå negle! Produkter af høj kvalitet, et bredt udvalg og en hurtig leveringsservice og fair betingelser gøre endnu mere sjov i udvalg, købe og bruge vores artikler!

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr