Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Neglesæt
Nat lyse neglelak sæt - Nightshine maling
Farven på billederne kan variere.
Detaljer
+

Særlige farvepigmenter er en maling job med lak fra Nightshine han neglelak 12 sæt 15 ml til højdepunktet af natten. Som altid, når det bliver mørkt, udløst lakker en stærk lysstyrke i valgte malingen farve. Sættet indeholder 12 farver fra mørke blå til stærk gul, således at den rigtige nuance kan vælges til enhver lejlighed.
Neglelak er anvendt som sædvanlig på de godt manicurerede negle, en ansøgning på akryl eller gel negle er også muligt. Så lak udviklet sin fulde lysstyrke, bør hætteglas før brug kraftigt rystet og træt af anvendes med en pensel, fastgjort til låget. Neglepladen skal være rene, tørre og fri for fedt, sikre god vedhæftning af belægningen. For at undgå misfarvning af neglen, en base coat eller en polsk, tilrådeligt, en forsegling lag som en finish sikrer lang holdbarhed af malingen overflade. Her er for eksempel en top coat, der hærder under Ultraviolet lys eller en lak.

Kun til erhvervsmæssig brug / Må kun anvendes på kunstige negle eller på det opbyggende lag

Dimensioner
+
0.13 Meter (m)
0.1 Meter (m)
0.07 Meter (m)
Feedback
+
Samlede vurderinger
4.5
Oversigt
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Der er ingen kommentarer på dette sprog for dette element.

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr
nded international