Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Neglesæt / Manicure sæt

Manicure sæt

Filter articles
Manicure sæt med værktøj til manicure

Classic manicure sæt, hjem som også som praktisk redskab i pungen ikke bør mangle, består af nogle grund tarv, som aktiverer en grundig neglepleje. Hurtige reparationer, for eksempel rippet en naturlig eller kunstig negle er muligt med sæt og forhindre ofte værre skader. Neglen er stadig smuk og smukke i enhver situation.

Det grundlæggende udstyr i manicure sæt ligger ofte i en konkret sag. Afhængig af om sæt til grundig neglepleje er hjem eller praktisk i tasken eller i kosmetik tilfælde placeres til sæt i størrelse og omfang varierer. En eller flere filer i forskellige grader af finhed, en høj kvalitet negl saks eller et negl clipper, som godt som forskellige tilbehør såsom neglebånd knive eller UV for forsigtigt skubbe tilbage neglebånd eller rengøring nail kanterne fra snavs eller gel rest er altid inkluderet, men ifølge modellen. Sæt til rejser inkluderet generelt de samme grundlæggende udstyr, ofte i miniature-format eller som en intelligent dobbelt instrument. Er komponenterne i sæt i flot og praktisk tilfælde, som er forsvarligt lukket med en lynlås. Afhængigt af kvaliteten består poser af plast, læder eller selv ægte læder til luksus udgave.

Manicure sæt til professionel brug er mindre på vejen betød og omfattede et væsentligt større sortiment af ofte eller endda en elektrisk negl fræsere til manicure og neglepleje. Disse sæt indeholder ofte, sådan en hornhinde høvling også enheder som huden kan opretholdes. Fræsning maskiner har talrige papirer kan være gemt, slebet og poleret. Især når ikke kun manicure og Pedicure sæt bør være mulig, er flere enheder, herunder neglesakse påkrævet. Dette er omstændighed skyldes at mine tånegle er ofte betydeligt mere stabil end fingernegle.

nded shop sæt tilbydes høj kvalitet manicure, de indeholdt enheder er lavet af hårdt og slidstærkt materiale, manicure udstyr er rustfrit stål design integreret metal naturligvis. Når alle sæt, være opmærksom på, at en afrensning af snavs og høvle bør gøres efter brug af enhederne. Redskaber til næste brug skal anvendes straks. Hvilke rengøringsmetoder er hver især passende, er producentens anvisninger til at henvise til.

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr