Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Neglesæt / Gellack startkit

Gellack startkit

Filter articles
Gellack startkit og gel neglelak sæt med dit første værktøj

Holdbar belægning, der ikke vil chip med sikkerhed med maling fra den gellack sæt muligt. Høj kvalitet carbon belægninger er designet, så de holder selv under belastning på neglen og sikre en fejlfri og smukke overflade over en lang periode. Farveskemaer i sæt altid nye kombinationer kan oprette, for enhver lejlighed er passende UV neglelak ved hånden. I nogle sæt forskellige vedhæftede filer som tilbehør er inkluderet, således at en komplet negle modellering er muligt ved hjælp af indholdet.

Kulstof farve lak tilbyder flere fordele i programmet. En høj kvalitet UV lak kan behandles let og trække jævnt efter rækkefølgen af de specifikke viskositet af sig selv. Så der er ingen polering eller slibning, fungerer negl perfekt fra starten og i flere uger. Kulstof i paint negl gør særlig modstandsdygtig over for mekaniske belastninger og andre belastninger. Desuden er en forførende glans, som understreger den farve brilliance sikrer fejlfri smukke negle, der tiltrækker opmærksomhed. Den lange holdbarhed kræver omhyggelig jobbet i tynde lag. Individuelt, skal hvert lag hærdet under UV-lampe. Antallet af lag afhænger den ønskede intensitet af farve og design. Carbon belægninger fra den gellack sæt kan være blandet med hinanden og for creative nail art effekter kombineret.

Vi tilbyder forskellige starteren sætter i vores online shop. Der er altid flere UV farve maling i forskellige koordineret nuancer samt en detaljerede arbejdsinstruktioner. Du kan eventuelt indeholder Materialepakkerne ekstra tilbehør såsom en UV pære, en remover eller puder. Også buffere, filer, palisander pinde og polering med udstyret på forskellige sæt.

Med vores starter den simpelt program kan sæt test carbon UV lak med lethed. Maj anvendes gel belægning på den naturlige negl og den modellerede akryl eller gel negle. Som en støtte til den naturlige negl anbefales en base coat at beskytte negl farveændringer. En bonding agent, der anvendes priming gel sikrer et bedre greb. Bundfarve neglelak kombinerer fordelene ved neglelak og UV-gel i et produkt og lover lang glans, lyse farver og holdbarhed!

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr