Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Neglesæt /

Farve gel kits

Er farve gel sæt nded butik normalt fra UV farve gel, som er tilgængelig som en enkelt artikel. Som udskiftning af enkelte produkter fra sættet er meget enkel og alle farver er altid helt tilgængelige. Kombinationen af forskellige farver med den samme tekstur eller samme farver med forskellige tekstur er særligt spændende. Så er søm kunst effekter, der kun afslører deres særpræg, og at visse noget på andet øjekast. Ligheder af nuancer er understreget af mangfoldigheden og resultatet er en spændende kunstværk på hver søm. Især sjovt og effektivt det fungerer når de enkelte farver i den farverige angiver eller fordeles også i rytme på neglene. Så er en farverig full cover mix, som er helt anderledes, og endnu fælles elementer på hver søm.
 
Farve gel kits er stadig det ideelle Starter Kit for begyndere. Udvælgelsen af forskellige farver gør det nemt det første eksperiment, sæt med medium viskositet farve geler, som desuden har en honning effekt og uafhængigt af hinanden til at udjævne er specielt velegnet. Fordelen ved disse gels: eliminerer omfattende arkivering arbejde, som besidder en hel hæk, især for begyndere i negledesign. Udvalg i nded shop indeholder farve gel sæt fra rækken nded samt premium kombinationer for at handle især elegante negle design.
Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr