Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Neglesæt / Akryl negle sæt

Akryl negle sæt

Filter articles
Akryl negle sæt billigt værktøj og tilbehør til fransk manicure

Hvis langvarig belastning har frarøvet negle deres naturlige glans og gjort dem glansløse og  skrøbelige, har de brug for en pause. Neglelakker, geléer, opløsningsmidler og lime angriber negle, udtørrer og belaster dem  og det kan ses på udseendet. Men det behøver ikke at være en permanent tilstand kunstige negle kan give dine naturlige negle et hvil og sørge for at de heler og så behøver du ikke gå ud blandt andre med usoignerede negle! De kunstige negle kan påføres al den lak, glimmer og pynt, som normalt ville blive påført de naturlige negle. Et tyndt lag lim holder den kunstige negl sammen med den naturlige negl, som så kan hele neden under den, beskyttet mod mekanisk belastning, så som daglig tastning på computeren eller på kasseapparatet i supermarkedet.

Akrylnegle er hårdere end de mere kendte gelénegle. De er formet af puddere og opløsningsmidler, og når de er hærdet, danner de en robust hinde på neglen, som fungerer som en naturlig negl. De kan formes, males, pierces og dekoreres med ædelsten. Og de kan på magisk vis danne smukke, lange negle, i lige så lang tid som det tager for den naturlige negl at hele. I vores sortiment har vi to sæt, som indeholder alt, hvad der er nødvendigt til at forme akrylnegle. Det ene sæt er lavet til hjemmebrug, det andet er beregnet til neglesaloner og til professionelle negleteknikere. En udførlig brugsvejledning til udformning af kunstige negle medfølger også.


Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr