Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Neglefil
Arkivering overflade plast 10-Pack - tilbehør til udveksling filer
Farven på billederne kan variere.
Detaljer
+

, Anvendelse af Exchange-filer fra plast er meget let. Ud over den relevante plastik krop, matchende arkivering overflader fås i butikken under løbenummer V6892, kræver 10 Pack sand papir plast. Disse er fastgjort til programmet på arkivering krop og derefter let fjernes og bortskaffes.

, Udveksling filer er real pro systemer, når det kommer til indgivelse og polering af naturlige og kunstige negle. I modsætning til andre fil udveksling filer, lige neglefile, trapezformet filer eller bare bred filer er tilgængelige, simpelthen udveksles efter hver kunde og det kan med et minimum af hjælpematerialer. Arkivering overflader ret til fil er selvklæbende og anbringes simpelthen plastichylster til brug. Sandpapir overflader uden at efterlade et klæbende rester kan være Fjern efter brug. Ændring af selve filen kan rengøres nemt i desinfektionsmiddel. Samlet set en hygiejnisk og korrekt arbejde af naturen ligesom på kunstige negle er sikret.

Feedback
+
Samlede vurderinger
Oversigt
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Der er ingen kommentarer på dette sprog for dette element.

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr
nded international