Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Neglefil
Udveksle filer rustfrit stål - top materiale til professionel søm salon
Farven på billederne kan variere.
Detaljer
+

Kun et godt formede søm, får du et kunstværk. Alfa og Omega er ret neglefil, som skal ikke kun let at bruge, men også robuste og hygiejnisk. Filsystemet ændre disse krav er let mødtes. Efter hver brug, arkivering overflade er let udskiftes, selv de højeste krav til hygiejne er således opfyldt.

The Exchange filer fra rustfrit stål består af høj kvalitet metal, der er yderst robust og let som en fjer. Materiale af arkivering krop kommer fra luft-og rumfartsindustrien og bringer så kun de bedste egenskaber. Gennemførelsesbestemmelser til arkivering i de formularer, der er lige, er trapez og bred nu tilgængelige, passende arkivering overflader påkrævet. De er tilgængelige i butikken i Slægt Emballere ordrenummer V 6911. Efter hver brug trækkes den klæbende overflade uden lim rester fra rustfrit stål organ. Nye kunder får nye og ubrugte neglefile til manicure eller udarbejdelse af model situation. Idealet er, hvis ændringen af arkivering overflader for øjnene af kunderne. Dette skaber tillid og professionalisme. Også hygiejnisk håndtering kan være mode med arkivering krop: Dette kan rengøres nemt, når det er nødvendigt i desinfektionsmiddel.

Feedback
+

Der er ingen kommentarer på dette sprog for dette element.

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr
nded international