Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Neglefil
Udveksle filer plast - hygiejniske filer i neglesalon
Farven på billederne kan variere.
Detaljer
+

Således et søm vedligeholdes og som perfekt værker, han skal før modellering eller indbringes for søm design i den korrekte form. nded ændring filer fra plast er det ideelle værktøj, når det kommer til de hygiejniske manicure eller forberedelse af den naturlige negl på lokationen model. Høj kvalitet sandpapir sikrer bedste arkivering resultater, af den enkle metode til at ændre arkivering papir, forbliver hygiejnisk sikker arbejder med fil.

Anvendelse af filer er meget enkel. Exchange filen i den korrekte vinkel på neglen er knyttet samt andre filer, som butik i talrige varianter findes i nded, og det overskydende materiale fjernes omhyggeligt og i små skridt. Filer er egnet til bearbejdning af naturlige negle samt som model liner materiale. Det særlige ved de neglefile, der er tilgængelige som bare fil, trapezformet fil eller bred lige neglefil er tydelig efter programmet. Anvendte slibe overfladen er simpelthen fratrukket den plastik krop af neglefil – bedste for øjnene af kunderne, at demonstrere den hygiejniske arbejde. Den stabile centerpiece kan rengøres, hvis det kræves i desinfektionsmiddel. Passende arkivering plader er tilgængelige i butikken under løbenummer V6901.

Feedback
+
Samlede vurderinger
5
Oversigt
5
1
4
0
3
0
2
0
1
1

Der er ingen kommentarer på dette sprog for dette element.

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr
nded international