Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Negle tipper / Stiletto tipper

Stiletto tipper

Filter articles
Negle tip box stilethæl tips Stiletto tipper Negle tip box stilethæl tips
26,27 kr *
42,37 kr / 100 g
Stilletto skabelon 500 St Stiletto tipper Stilletto skabelon 500 St
fra 75,85 kr *
148,73 kr / 1000 g
Stilethæl Design Tips Stiletto tipper Stilethæl Design Tips
56,68 kr *
65,15 kr / 100 g
Effektiv Negle med stiletto tipper eller Skabelon

Berømtheder gøre det: stiletto nails er nu fuldt ud på linje med tendensen og dekorere negle med ekstraordinære negle kunst. Special optik af kunstige negle, som er lavet med stiletto tipper eller skabeloner, gør en fremragende figur med enkle design og sikrer overrasket over at awesome synspunkter. Er det overdådigt formede negle med negle kunst elementer fra nded assorterede, effekt geler eller effekt af UV neglelak tilføjet, er miniature kunstværker, der forbliver i hukommelsen.

Kunstige negle kaldes stiletto nails forreste ende i et punkt. Dette tip kan være subtile afhængigt af anmodningen eller dannet meget. Til perfekte negle tjener stiletto negle tips, som giver form og fastgøres med negle lim på den naturlige negl. Det er også muligt at bruge en speciel spidse formet skabelon, som fungerer som en skabelon for kunst negle akryl, glasfiber eller gel. Under alle omstændigheder neglen som sædvanlig lag, materiale fair er hærdet og dekoreret med den ønskede nail art. Stiletto nails kan være meget skarp og meget for særligt slående design. For hver dag mere stiletter er egnet, fordi at alle aktiviteter uden sammenligning præstere.

Godt manicurerede hænder og omhyggeligt forberedte naturlige negle er base for smukke stiletto negle, som holder permanent som kunstige negle. I det første skridt, den naturlige negl er gemt, ru med buffer, og med en bonding agent, belagt den såkaldte Primer for stiletto tipper gel modellering. Et tyndt lag af priming gel kommer på tørrede primer. Den grundmaling er hærdet under UV- eller LED Licht og danner grundlag for udviklingen af neglen. Afhængigt af proceduren stilethæl placeres på skabelon tips eller hæl og negle er dannet. For udformningen af designene findes som sædvanlig muligheder. Så kan være sømmet i fransk stil, med fantasy nail art eller som en almindelig malet kunstige negle med klar farve eller effekt belægninger er designet.

Som et værktøj til design af stilethæle, som tog sit navn fra den italienske hæl, en meget skarp nål pistol, er ofte også skabeloner brugt. Fleksibel stilethæl modellering skabeloner kan anvendes med akryl eller gel og er placeret omkring spidsen af fingeren. På skabelonen, chunky formede negle, negle er helbredt, skabelonen er let fjernes. Stiletto stiletto negle tipper er en anden populær variant til fremstilling af blonder negle form. Disse er tilgængelige og limet i en passende størrelse på den naturlige negl med negle lim i forskellige slags med og uden mønstre. Derefter behandles negle sædvanlig.Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr