Vi giver gratis fragt! Fra en bestillingsværdi på 970 kr (50% rabat på fragten fra en bestillingsværdi på 450 kr) * kun ved fragt med DHL til Danmark

Produkter mærket med dette logo er blevet certificeret af TÜV Süd.

Du er her: Nail Art / Konad Stempling

KONAD stemple teknik sæt T

Art.Nr.: 1207
Vægt: 0.16 kg
5
(3 Kundeanmeldelser)
Konad
Få et fascinerende indtryk af KONAD stempling teknologi. Vores sæt T giver dig med alt det nødvendige for at få dig i gang.
fra 1 stk 66,62 kr
fra 5 stk 62,66 kr
fra 10 stk 58,71 kr
fra 50 stk 55,13 kr
fra 100 stk 51,92 kr
fra 500 stk 48,57 kr
66,62 kr
inkl. Moms, samt Forsendelse
Klar til forsendelse
Leveringstid: 2 - 7 working days
KONAD stemple teknik sæt T Konad Stempling
Yderligere visninger:

KONAD stemple teknik sæt T

Konad stempling teknologi sæt T er en bedste samling i mindre format, teknik af Konad frimærker til at opdage. På grund af den avancerede karakter af anvendelsen af motiverne, gemmer du på din fingernegle også værdifuld tid. Proceduren, der er egnet til kunstige negle. Du vil finde alle de nødvendige redskaber til en vellykket nailart i dette sæt. To stempel belægninger er indhold, som en top coat med 11 ml fyld volumen i hvid og perle sort med 5 ml i den tiltalende emballage. Det særlige stempel og lægen udgør den vigtigste ressource. Et smukt udvalg af billedet er gengivet på stempelskabelonen (M36). Lægge artiklen og forberede dine negle som sædvanlig. Anvende klare malingen som base. Distribuere en af to stempel maling på en favorit motiv af stempelskabelonen. Tage skraberen og male det over området dækket med en speciel lak. Nu skal hurtigt udvikles. Ved brug af stempel overfører du din stempel billede på neglens overflade (stempel nemt på metal disken tryk og forsigtigt oprulle indspillede miniature motiv på neglens overflade). Nu forseglet med den medfølgende overskydende maling gennem komplet spredning. Vi tilbyder dig altid et utroligt udvalg af mærkevarer varer til rimelige priser. Kig rundt i fred og ro, vil helt sikkert finde det.
Lufttørrende

Negledesign uden negletørrer: Gør naturlige eller kunstige negle endnu flottere - uden tekniske apparater og uden brug af strøm. Produkter med dette segl hærder ved almindelig stuetemperatur.

Kundeanmeldelser

Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse
Tid:23:08 Dato:02.09.2014 Bedømmelse:
Tid:14:56 Dato:12.03.2014 Bedømmelse:
Tid:14:56 Dato:12.03.2014 Bedømmelse:
Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu

nded international

Ingen artikler blev fundet der matcher dine søgekriterier. Vælg venligst et andet søgeord og prøv igen.
Har du et forslag til en ny vare? Du er velkommen til at lade os det vide.