Leveringsland

KONAD stemple teknik sæt T

Art.Nr.: 1207
Vægt: 0.16 kg
5
(1 Kundeanmeldelser)
Konad
"Konad IndstillerIndsamling det giver en utrolig udvalg af mærkevarer på enfavorabel pris. De udbudte sæt til at overskride alle tidligerei kvalitet og pris langt.Vi har 8 nye KonadIndstiller en af de mest kendte mærker i søm design.Drage
fra 1 stk 95,19 kr
fra 5 stk 89,60 kr
fra 10 stk 83,93 kr
fra 50 stk 78,70 kr
fra 100 stk 74,23 kr
fra 500 stk 69,38 kr
fra 69,38 kr
inkl. Moms, samt Forsendelse
Klar til forsendelse
Leveringstid: 2 - 7 Dage after receipt of payment
KONAD stemple teknik sæt T
KONAD stemple teknik sæt T Konad Stempling
Yderligere visninger:
Detaljer

KONAD stemple teknik sæt T

Konad stempling teknologi sæt T er en bedste samling i mindre format, teknik af Konad frimærker til at opdage. På grund af den avancerede karakter af anvendelsen af motiverne, gemmer du på din fingernegle også værdifuld tid. Proceduren, der er egnet til kunstige negle. Du vil finde alle de nødvendige redskaber til en vellykket nailart i dette sæt. To stempel belægninger er indhold, som en top coat med 11 ml fyld volumen i hvid og perle sort med 5 ml i den tiltalende emballage. Det særlige stempel og lægen udgør den vigtigste ressource. Et smukt udvalg af billedet er gengivet på stempelskabelonen (M36). Lægge artiklen og forberede dine negle som sædvanlig. Anvende klare malingen som base. Distribuere en af to stempel maling på en favorit motiv af stempelskabelonen. Tage skraberen og male det over området dækket med en speciel lak. Nu skal hurtigt udvikles. Ved brug af stempel overfører du din stempel billede på neglens overflade (stempel nemt på metal disken tryk og forsigtigt oprulle indspillede miniature motiv på neglens overflade). Nu forseglet med den medfølgende overskydende maling gennem komplet spredning. Vi tilbyder dig altid et utroligt udvalg af mærkevarer varer til rimelige priser. Kig rundt i fred og ro, vil helt sikkert finde det.
Lufttørrende

Negledesign uden negletørrer: Gør naturlige eller kunstige negle endnu flottere - uden tekniske apparater og uden brug af strøm. Produkter med dette segl hærder ved almindelig stuetemperatur.

Kundeanmeldelser

Kundeanmeldelser

Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse
Tid:14:56 Dato:12.03.2014 Bedømmelse:
Ingen artikler blev fundet der matcher dine søgekriterier. Vælg venligst et andet søgeord og prøv igen.
Har du et forslag til en ny vare? Du er velkommen til at lade os det vide.