Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Nail art / Ringe

Ringe

Negledesign Ringe Ringe Negledesign Ringe
fra 14,87 kr *
Ringe Drejningstang med støtte Ringe Ringe Drejningstang med støtte
96,21 kr *
-47%
Ringe Drejningstang Indehaven Ringe Ringe Drejningstang Indehaven
64,10 kr *
32,05 kr / 100 g
-47%
Negle ringe og sæt med ringe og instruktioner til smart neglekunst

Smuk kvinde hænder gør traditionelle smykker som er ringe, bælter, kæder og farvede fingernegle. Men mange kvinder, det er for kedeligt, hvorfor der kun bærer traditionelle, underspillet smykker? Hvis der skal være noget påfaldende (uden at virke som smag), så kunstnegl design på negle med nailart beslægtede ringe lige højre. Den gennemsigtige eller hvide ringe lavet af plastik er malet i mange forskellige måder og dekoreret med tilbehør såsom kunstige negle så godt. Da den ikke altid er placeret med den komplette udstyr er til rådighed, kan du besøge vores hjemmeside ikke kun ringe i små og store pakker (af sæsonen pris gælder her: store mængder der skal indkøbes, i forhold til omkostningerne), men også det nødvendige tilbehør, at behandle neglen ringe og tilpasse den til dine negle. Set i banan-filen, slibeklods, torsion bar med passende støtte. Ringe i forskellige udformninger og instruktioner er inkluderet. Selvfølgelig kan du købe alle disse produkter enkeltvis.

Søm ringe og tilbehør opfylde de europæiske standarder for smykker lavet af plastik og mug. Etiketterne er fuldstændig sikre og kan bruges i hjemmet såvel som kommer i neglen studiet. Lad din fantasi i udformningen af ​​matchende ringe til din smukke negle, men løbe løbsk!


Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr