Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Nail art / Krystaller

Krystaller

Filter articles
Negle Pailletter Krystaller Negle Pailletter
fra 2,15 kr *
10,75 kr / 100 g
Nail pailletter ringe regnbueeffekt Krystaller Nail pailletter ringe regnbueeffekt
10,51 kr *
116,78 kr / 100 g
Nail pailletter ringe Krystaller Nail pailletter ringe
22,72 kr *
252,44 kr / 100 g
Swarovski krystaller - krystaller til fornem negledekoration

I kunsten at neglen design, er der næsten intet, der er umuligt. Alt kan bruges til at forme negle smukke og interessante, og som alle ægte kunstner, er søm kunstnere også meget kreativ med at finde nye muligheder. Mange naturlige og kunstige materialer er til rådighed, og alle, der kan bruges godt. Kunstnegl er en temmelig utraditionel kunst, fordi det virker med en utrolig bred vifte af materialer og ressourcer, kun kræver begrænset teknisk udstyr og kan bevare små områder af pynte kunstværker.

Neglpailletter ser næsten vide, hvordan pailletter, den modebevidste damer kringlet konstrueret tekstiler. Nu kan det, der er syet på tøjet naturligvis også anvendes på et søm i en mindre udgave. Nail pailletter er placeret i det uhærdede belægning eller den endnu ikke optagne UV Gel og tilslut fast til hærdning af sammensætning neglen. De er holdbare og smukke skinnende magi effekter til dine negle. De pailletter er ikke kun i utallige subtile, lysende, iriserende, skinnende eller mat farve, men også i metallisk nuancer og ensfarvet hvid. Vi inviterer dig til at se på vores sortiment  selvfølgelig pailletter i fuld overensstemmelse med de europæiske standarder, de kommer direkte fra producenten og er ekstremt holdbare. Neglen kunst er kun sjovt, hvis det er også holdbart.


Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr