Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Nail art
Krystal sten display (runde) 1 mm
Farven på billederne kan variere.
Detaljer
+

Anvendelsen af sølv perler fra displayet er meget enkel. De ædle effekter, at fremtrylle således næsten ubegrænsede. Depositors som enkelte stykker, i grupper eller i forskellige størrelser kan anvendes på neglen spredt. Brugervenlighed og praktisk fjernelse af displayet er især nyttige.
Før du vise design søm kunst med perler fra krystal sten (runde) 1 mm, neglen er sat op som sædvanlig. På PRIMES naturlige negle dannes de ønskede C-kurve i lag. I den stadig fugtig slutpuds, akryl, glasfiber eller gel placeres så rhinestones. At børste med gel er fugtet, sten stick nem at børste og kan placeres på neglen. Ved hærdning under UV lys gel eller tør luft for akryl model lag, er rhinestones stabil ansvarlig på neglen. Shine giver permanent støtte og ekstra en sæl. Den særlige gel er fodret med anvendes på neglen og helbredt. Gennem anvendelse af renere og polering modtager indridse-resistent den ønskede varig glans finsk.
Dimensioner
+
0.025 Meter (m)
0.005 Meter (m)
0.025 Meter (m)
Feedback
+
Samlede vurderinger
1
Oversigt
5
0
4
0
3
0
2
0
1
1

Der er ingen kommentarer på dette sprog for dette element.

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr
nded international