Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Nail art
Kat hologram vise 3 x 6 mm
Farven på billederne kan variere.
Detaljer
+

Den blændende kat fra runde hologram skærmen 3 x 6 mm 12 farver er ideelle, når glitrende og slående højdepunkter bør være indarbejdet i neglen. De teardrop-formede rhinestones er presset i Modellagemasse og derfor afhængig af materiale til at blive helbredt. En sæl sikrer holdbarhed og lang skinne.
Før katteøjne fra displayet som et søm kunst kan indarbejdes, skal akryl eller gel negle installeres omhyggeligt. Den naturlige negl er gemt og grov. En primer sikrer den nødvendige vedhæftning af primer på neglen. Lag efter lag af model situation sømmet med C-kurve er dannet nu, i det sidste lag af struktur, indsat rhinestones fra kattens ønske hologram vise 3 x 6 mm og med hærdet eller med tørret. Så, indskydere overholder stabile i kunstige negle. En top coat anvendes for lang holdbarhed og højglans. Den forsegling gel er malet i et tyndt lag på neglen og hærdet under UV-lys for to til fire minutter. Efter den endelige behandling med renere og polering, skinner søm i lang tid og er permanent ridsefast.
Dimensioner
+
0.025 Meter (m)
0.005 Meter (m)
0.025 Meter (m)
Feedback
+

Der er ingen kommentarer på dette sprog for dette element.

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr
nded international