Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Nail art / Fimo
Negle Fimo Stok
Farven på billederne kan variere.
Detaljer
+

I nailart tilbyder polymer ler en anden måde for outlandish kreationer. Du kan være med vores nailart Fimo pinde lavet mange motiver og mønstre. Der er mange farver, som simpelthen gør valget. De forskellige hård gummi fliser fremstilles i hånden. Hver af dem er unik. Tilgængelige muligheder er for eksempel blomstermønster, som derfor kommer i en Fimostange og kan endda skæres. Dem, der foretrækker frugtagtig, ligesom det tager vores frugtagtig-farvede diske der er minder om friske frugter. Også for dem der kan lide kære stjerne eller sommerfugle, Fimostangen ved udvælgelsen er fastsat. Kan du spille barerne let at skære med vores særlige polymer ler kniv. For at gøre de små mesterværker, holdbare og næsten uopslidelig, er de indsat i ikke-hærdet gel og helbredes med gel. De kan også anvendes til akryl. Du kan give dine designideer helt frie tøjler. Hvis du kombinerer kun én eller flere Fimoplättchen på alle negle eller blot et søm, er fantasi grænseløs. Du kan stole på vores år producentens garanti. Vi kan levere høj kvalitet. Slutte sig til os og gå ikke glip af Fimo nailart. Slip din fantasi og skabe designs, der gør andre grønne af misundelse.

Instruktioner
+

1 trin: Skåret det ønskede antal Fimo skiver med Fimo kniv.

2 trin: Som sædvanlig forberede neglen, indtil du ønsker oprette negl kunst.

3 trin: Aanvende en klar lak for at gel.

4 trin: Placere Fimo skiver til den ønskede position i den fugtige gel. Bemærk: Med et par pincet kan du placere bedst Fimo skiver.

5 trin: Lad lokationen model 2 minutter til at hærde.

6 trin: Forsegle neglen som sædvanlig.Feedback
+
Samlede vurderinger
4.8378
Oversigt
5
33
4
3
3
0
2
1
1
0

Der er ingen kommentarer på dette sprog for dette element.

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr
nded international