Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Nail art / Airbrush

Airbrush

Filter articles
Airbrush Tips Airbrush Airbrush Tips
fra 17,17 kr *
34,34 kr / 100 g
Nail art stencils Airbrush Nail art stencils
3,40 kr *
Airbrush farver Airbrush Airbrush farver
18,65 kr *
233,13 kr / 100 ml
Motiv negle tips Airbrush Motiv negle tips
fra 47,29 kr *
Airbrush stencil Airbrush Airbrush stencil
4,81 kr *
Stilethæl Design Tips Airbrush Stilethæl Design Tips
56,68 kr *
65,15 kr / 100 g
Nailart blanding plade Airbrush Nailart blanding plade
7,25 kr *
38,16 kr / 100 g
Airbrush teknik til smukke negle, præcis og perfekt nail art
Grundlæggende udstyr til airbrush negle kunst

Teknologi lykkes i nailart i airbrush, forskellige redskaber er nødvendige. Udstyr til denne særlige nail art variant som en praktisk airbrush Kit tilbydes i vores shop. Følgende værktøjer er nødvendige for den grundlæggende udstyr:
• Airbrush pistol
• Stempel kompressor med tryktank
• Forbindelse slange, for eksempel som en spiral slange
• Filter
• Dyse indehaveren
• Rengøring Kit
• Vand opløselige farver herunder sort og hvid
• Airbrush negle kunst stencils
Dette udstyr er til rådighed, arbejdspladsen parat, klar til nailart. Ved hjælp af en mund beskytter anbefales at sikkert undgå indånding af maling tåge. Området skal være beskyttet, arbejdsstationen selv kræver en lyse og blændfri lys for perfekt udsigt over neglen.

God negle forberedelse for de bedste resultater

En nailart kan altid kun være så god som forberedelse af neglen er gjort. Anvendelsen af airbrush teknik på akryl eller gel negle eller forstærket naturlige negle det er muligt. Overfladen skal være grundigt rengjort, ren og tør. En selvklæbende huden beskyttelse skabelon omkring neglen er limet til beskyttelse af fingeren. Som først sprøjtet negle af tommelfingeren. For at justere kompressor pres kan 1,5 til 2 barer med airbrush begynde at anvende. Afstanden til neglen bør være ca 4-5 cm.

Fjerne til perfekt airbrush negle kunst

Airbrush kunstværker negle i flere tynde lag. Som et resultat, er resultaterne særdeles fine. I det første skridt, er negle udstyret med en primer. Hvid er især godt og bringer lys de efterfølgende lag af maling. De første pels tørrer, airbrush stencils bruges. Den ønskede motiv er placeret på neglen og pressede. En lille mængde i kompressor tank er fyldt med den ønskede farve, afstanden, når du anvender kan blive reduceret en anelse. Også bruges her igen i flere lag.

Er malingen tørret og er sprøjtet på nogen ønskede temaer, skabelonen fjernes forsigtigt med en pincet. Finger-vagt kan fjernes også. Komplet airbrush negle kunst er forseglet med en top coat og så før fading og ridser godt beskyttet.


Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr