Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Inventar / Pedicure stol

Pedicure stol

Kosmetisk stol hyd. en 210 hvid Pedicure stol Kosmetisk stol hyd. en 210 hvid
2.948,01 kr *
Kosmetisk stol hyd. en 210 sort Pedicure stol Kosmetisk stol hyd. en 210 sort
2.948,01 kr *
Kosmetisk stol hyd. en 234 hvid Pedicure stol Kosmetisk stol hyd. en 234 hvid
3.685,64 kr *
en kosmetisk stol og 211 hvid Pedicure stol en kosmetisk stol og 211 hvid
1.841,56 kr *
Kosmetisk stol hyd. 234 sort Pedicure stol Kosmetisk stol hyd. 234 sort
3.685,64 kr *
Kosmetisk lænestol elektr. lux sort Pedicure stol Kosmetisk lænestol elektr. lux sort
9.020,82 kr *
Pedicure stol til fodpleje - pedicurestol til din salon
En multipurpose sofaen skal opfylde hver brug forskellige tilgang. Mens det ankommer til kunder især behagelig at ligge, behov negl designer eller kosmetolog for passende funktioner til at arbejde effektivt og professionelt. Den smukt designede møbler til negl og beauty Studio kan udstyres helt forskelligt afhængig af dit budget og krav.
Base modeller er normalt billigere og kan angives manuelt eller hydraulisk. Justeringsmuligheder giver for eksempel for resten og deres hældning samt for ben og fod dele. Ofte kan bruges til at sidde i forskellige positioner og vinkler også bekymringer indstillinger såsom flade liggende. Denne holdning er en fordel især for ansigts- og massagebehandlinger. For indstilling af multipurpose sofaen tillader bagstykke som del af foden har normalt en løftestang, du indstille den ønskede position. De fleksible og godt polstret armlæn tilpasses automatisk til den valgte stilling. Arbejdshøjden eller højden af sædet styres hydraulisk derefter af en hånd eller fod pedal.

Halv - eller endda helt elektrisk justerbare kosmetiske bekymringer er mere behagelig at bruge. Ryg og fodstøtte og sæde er normalt lig virkning sådanne grundlæggende modeller, de enkelte komponenter via en elektrisk fjernbetjening, som er forbundet via kabel til stolen. Stolen har motorer, som styres individuelt og så uendeligt meget i den ønskede position af siddende oprejst indtil den vandrette multipurpose sofaen. Høj kvalitet modeller har en såkaldt lock boks. Det elektriske system kan låses, så at uautoriserede kan ikke længere justere placeringen af solen.

Nogle modeller har trådløse fjernbetjeninger eller massage egenskaber flere funktioner som for eksempel enkelt dette folde ben - især for pedicure praktisk. Roterende kosmetiske bekymringer er også tilgængelige. Kosmetiske bekymringer med små baser er især pladsbesparende og ideel til arbejde, disse har en høj vægt endnu, således at bordet er stabilt og sikkert.

Den passende hygiejne er vigtigt i beauty salon og negledesign. De kosmetiske bekymringer er udstyret med slidstærk og let at rengøre læder. Overflader kan gendannes med et passende desinfektionsmiddel spray eller bare en fugtig klud efter hver brug til hygiejnisk ren tilstand.
Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr