Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Inventar
Discount of 74,00 kr from an order value over 559,00 kr with Discountcode SALE10DK

Inventar

Filter articles
Udskiftning støvposer til støvopsamling Inventar Udskiftning støvposer til støvopsamling
14,43 kr *
14,43 kr / 100 g
Paraffin voks Inventar Paraffin voks
fra 45,58 kr *
20,53 kr / 1000 g
Paraffin bad støvletters Inventar Paraffin bad støvletters
51,73 kr *
Udskiftning lysstofrør Inventar Udskiftning lysstofrør
101,97 kr *
YOUMAXX manicure & pedicure fil Inventar YOUMAXX manicure & pedicure fil
182,34 kr *
NAIL-EON LED-arbejdslampe Inventar NAIL-EON LED-arbejdslampe
379,47 kr *
YOUMAXX Bye Bye Hair Wax Warmer - Voks varmere Inventar YOUMAXX Bye Bye Hair Wax Warmer - Voks varmere
397,01 kr *
508,99 kr / 1000 g
NAIL-EON nail design støvudsugning Inventar NAIL-EON nail design støvudsugning
fra 457,17 kr *
682,34 kr / 1000 g
Søm salon trolley Inventar Søm salon trolley
756,13 kr *
nded søm tabel Brown Inventar nded søm tabel Brown
1.287,38 kr *
64.369,00 kr / 1000 g
Promed de luxe Inventar Promed de luxe
1.370,33 kr *
Søm salon trolley Inventar Søm salon trolley
3.036,59 kr *
nded blå/hvid søm tabel Inventar nded blå/hvid søm tabel
4.168,05 kr *
Søm salon trolley Inventar Søm salon trolley
4.560,99 kr *

Vælg venligst den relevante sub-kategori til Inventar:

Neglebord
Professionel negl design liv udførelse af negl designer, arbejder materialer, samt en funktionel og dekorativ møblering. I neglesalon, negl tabeller vigtigt vigtigste arbejde udgør en vigtig kerne.
Pedicure stol
Multipurpose sofaen finder sted naturligvis i skønhedssalonen, ofte også i neglesalon. Vores høj kvalitet bekymringer er udstyret med mange funktioner, især for pedicure. Forskellige design og mange funktioner tilbyder skønhed sofaen perfekt i enhver henseende valg.
Klinikstole
Fleksibel og plads-besparelse måde i kosmetiske stol på små kosmetik og negl studier finder sin plads. Mens kunden bekvemt afgjort, negl designer eller kosmetolog kan arbejde uforstyrret og effektivt. Kosmetik stole fås i forskellige versioner og adskiller sig med hensyn til komfort og service.
Møbler og inventar for neglesalon med professionel indretning

Førsteklasses neglesalon udstyr, inventar og møbler, såsom manicure dæk, negledesign tabeller og pedicure stole med 3 års garanti køb online. Moderne negledesign udstyr som UV udstyr, LED lamper, CCFL lys hærdende enheder og negl fræsere til negl kunst studios kan også med 3 års garanti billige rækkefølge. Negledesign kan være meget dyrt, hvis du ønsker at modellere kunstige negle og mode. Men også de pleje og design naturlige negle er gjort lettere af en teknisk enhed. Så hvem ønsker at retool hans neglestudio, vil erstatte den ene eller den anden enhed eller enheder i hjemmet skal støtte neglepleje, er velkomne til at kigge i vores katalog. Vores katalogsider vise møbler, inventar og udstyr med udstyr, som du behøver for professionelle negledesign, og lette oversigten studio, vi har tilknyttet enheden efter brug. Du kan søge så helt konkret for fræsere, ser på elektriske indgivelse eller se nærmere på de forskellige UV udstyr. Vi udfører også forskellige anordninger til støvudsugning og rengøring af kunstige negle. Hygiejne spiller en vigtig rolle. Det er vigtigt at komme til enheden design af hygiejnisk ren og ren med kunstige negle for neglelejet infektioner er ubehageligt og ofte dårligt healing. Enheder, der Aspirér arkivering og støv dækket fræsning kunstige negle, rense luften og forhindre, at de fine plastik støv hober sig op på huden, den naturlige negl og værktøjet. Rengoering af udstyr kan hjælpe med at få hygiejnisk ren negle, der er ikke muligt med andre værktøjer. Fordi mikroskopiske partikler bosætte sig gerne på steder, som kan være rengøre med ultralyd rengøringsmidler - beslægtet med briller og smykker. Udstyr og faciliteter skal altid være hygiejnisk ren og af høj kvalitet neglesalon, for kun på denne måde, dine kunder bliver permanent tilfreds.


Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr
nded international