Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Kosmetik / Makeup

Makeup

Filter articles
Sabrina blyant Makeup Sabrina blyant
3,04 kr *
23,38 kr / 100 g
-47%
Falske øjenvipper Makeup Falske øjenvipper
14,36 kr *
71,80 kr / 100 g
KONAD Make-up Pinsel Set Makeup KONAD Make-up Pinsel Set
44,56 kr *
-47%
YOUMAXX øjenvipper Makeup YOUMAXX øjenvipper
fra 20,42 kr *
204,20 kr / 100 g
Labello lip care Makeup Labello lip care
30,12 kr *
602,40 kr / 100 g
Makeup - alle makeup produkter til billige priser
Om sommeren sørger naturen for det meste for en frisk teint. Den er solbrændt og har også godt af al den friske luft. Men hvad med de andre årstider, når sommeren er forbi? Så bliver huden hurtigt bleg og glansløs. Også stress, sygdom, tør opvarmet luft og andre påvirkninger fra omgivelserne, kan medvirke til teintens og hudens udseende.  Huden stråler ikke længere. Men sådan behøver det ikke være. Med naturkosmetik, som ikke indeholder skadelige stoffer, og som skjuler ujævnheder og samtidig plejer, kan huden genvinde den nødvendige udstrålingskraft og udtryksfuldhed. Brug af dekorativ kosmetik som læbestift eller plejende læbestift, øjenskygge, rouge, mascara og kunstige øjenvipper og eyeliner eller øjenblyant giver ansigtet endnu mere udstråling.

Nutildags er det vigtigt med et tiltrækkende udseende i næsten alle livssammenhænge. Specielt er det vigtigt at møde velplejet op på kontoret. Ligesom en moderne og stilrigtig frisure og den rigtige beklædning, så spiller også kosmetikken en vigtig rolle. Med en naturkosmetik makeup med naturlige mineralolier og plejende bio-olier sørger du for det perfekte underlag og en frisk teint, som fremhæver din personlighed. Om du foretrækker en flydende makeup, en creme-makeup eller bare en let pudder, overlader vi til dit eget valg og ønsker. Du skal være opmærksom på, at makeuppen skal passe til din egen hudtone. På den måde opnår du et naturligt resultat. For mørk makeup kan hurtigt virke unaturlig og overdreven.

Dine øjne betoner du perfekt med øjenblyant, eyeliner og øjenskygge, som også kan bruges til at gøre øjnene større at se på. Her gælder devisen, at hverdagsmakeup helst skal være diskret og naturlig, mens aftenmakeup eller makeup til særlige lejligheder gerne må være kraftigere og mer påfaldende. Her er kunstige øjenvipper en ægte eye-catcher, som giver et fortryllende blik. Kinderne betones med rouge, en plejende læbestift fra vores onlineshop med naturkosmetik sørger for kærlig pleje til de sarte læber. Læbestift, læbekonturstift og læbegloss sætter en farverig prik over i'et.

Stol på vores naturkosmetik makeup uden syntetiske indholdstoffer, og oplev den behagelige fornemmelse på huden, som får dit ansigt til at stråle endnu mere. De naturligt plejende indholdsstoffer som planteekstrakter og bio-olier tryller helt sikkert et smil frem på dit ansigt. Makeup uden kemiske indholdsstoffer for en sund hud mascara, læbestift, pulver og creme billig shopping i onlinebutikken.

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr