Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Gellack / Gel neglelak
UV neglelak & gel maling indridse-resistent neglelak med 2 ugers hold
Farven på billederne kan variere.
Detaljer
+

Neglelak og gel lak med uge-lang høj-gloss billige online køb indridse-resistent UV negle belægninger som UV. Videoer og negledesign tutorials med trin for trin ansøgninger om behandling af UV neglelak til naturlige negle til at gøre det selv her i netbutikken Se og lære. Det er så nemt som med neglelak og så holdbare som UV/LED den nye metode til at skabe Fingernegle moderne geler. Instruktioner og søm film med trin for trin forklaringer til at gøre det selv med mange fotos og billeder her nu opleve. Gel lak form slidstærkt lag maling på kunstige eller naturlige negle, som kan være let at trække ud stribe effekt. NAIL-EON UV neglelak SHINEY kan bruges som solo - neglelak, eller sammen med en gel modellering og sikrer permanent vedligeholdes og beskyttet godt negle. For at producere en slidstærk malingsfilm på neglen, naturlige negle skal være på Matt og behandlet med en primer. En base coat påføres bonding agent. Laget sveden fortsat er forskellige fra den konventionelle model position - negle-, på still-vådt underlak gel lak anvendes og kur under UV-lampe eller LED lampe det første lag af NAIL-EON. Det konkluderer med en base coat, som sikrer passende glans finish. Rækkefølgen af lagene i tynde lag er vigtigt med denne type søm kunst. Så sørget for, at laget er fuldt hærdet. NAIL-EON UV neglelak DANIELS er LED geler med samme karakteristika som UV neglelak, UV neglelak, neglelak, strip - og skalle af maling og hærdning enheder og LED i bare 30 til 60 sekunder i CCFL lamper eller i 120 sekunder i UV lys hærdende enheder.

viskositet
+
tynd medium tyk
Seal
+
Instruktioner
+

Trin 1:Skubbe neglebåndene med vores UV (art. Nr. V4079) og de plette negle med vores buffer (hvid art. Nr. 4326) kort. For en bedre pasform anbefaler vi på dine negle med primer til behandling (15ml art. nr. 1303).

Trin 2:Anvende basen coat art. nr. 1054 på neglen som neglelak og lad det hærde i lampen. Fjern venligst ikke lag af sved.

Trin 3:Male negle med den ønskede Farve og hærde dem i lampe 2 x. Nu har du mulighed for at dekorere negle med en søm kunst. Til dette skal du sveder lag med vores renere Fjern (100 ml del No. 4005). Skulle du ønske nogen nailart, ikke fjern lag af sved.

Trin 4: Lukkeanordninger, gælder vores top coat vare nr. 1054 og lad det hærde i lys enhed. Endelig, fjerne sved lag med vores renere.  En yderligere glans og neglepleje hud anbefaler vi vores nded søm olie (olien i forskellige duftstoffer art. Nr. V4040).Feedback
+
Samlede vurderinger
4.1
Oversigt
5
128
4
105
3
17
2
5
1
7

Der er ingen kommentarer på dette sprog for dette element.

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr
nded international