Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Gellack / Gel neglelak
Gellack NAIL-EON Gel Neglelak Nøgen - Matte Negledesign i Pastel
Farven på billederne kan variere.
Detaljer
+

Gellack NAIL-EON gel neglelak nøgen skaber elegante negle i kedelig toner. Den diskrete gel belægninger kan anvendes til naturlige og kunstige negle og er velegnet i kombination med akryl model at negle design. Efter hærdning og rengøring neglens overflade for længere holdbarhed med top forseglet frakke.

Som forberedelse til anvendelsen af gellack NAIL-EON gel neglelak nøgen velplejede negle, eller modeller, er overfladen af neglen ren for gel maling job med renere. En base coat, der hærder under UV enhed, skaber den tilsvarende pad på den naturlige negl, den deraf følgende lag af sved vil forblive på neglen. Gel neglelak, som er tilgængelige i forskellige pastelnuancer, er derefter anvendt som en traditionel neglelak og helbredt. Nu en søm kunst på neglen kan behandles, kan alternativt segl med en top coat gøres direkte. Også er dette hærdet under UV-lys og et lag af sved.
viskositet
+
tynd medium tyk
Seal
+
Feedback
+
Samlede vurderinger
4.6296
Oversigt
5
22
4
2
3
2
2
0
1
1

Der er ingen kommentarer på dette sprog for dette element.

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr
nded international