Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Gele / Vylet-Nails Elements
Vylet-Nails Premium farve gel metallic - nyt udseende for gelénegle
Farven på billederne kan variere.
Detaljer
+

Metallisk udseende gør et søm til noget helt specielt. Flimrende, metalliske lavet Vylet-Nails Premium farve gel på negle, virkninger afhængigt af lys igen og frisk. Farve gel anvendes som et lag i søm strukturmodel stand.
Vylet-Nails Premium farve gel er metallisk, som anvendes af farve geler bruges i neglen. Den naturlige negl er gemt i formularen, ru med bufferen og behandlet med en primer som bonding agent. Derefter primer og bygning geler er anvendt og helbredt hvert lag af lag. Farve gel danner afslutningen af byggeriet lag og bevæger sig over den kunstige negle i valgte metallic nuance. Børsterne er sikre at gelen i et tyndt, men rig lag er rejst. Dette sikrer den fuldstændig helbredelse under UV-lampe. Hvis det er nødvendigt, kan et andet lag af gel intensivere resultatfarven. Afslutter med en top coat, som giver neglen som forsegling gel med en høj styrke og højglans endelig lag.
viskositet
+
tynd medium tyk
Seal
+
Feedback
+
Samlede vurderinger
5
Oversigt
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Der er ingen kommentarer på dette sprog for dette element.

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr
nded international