Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Gele / LED gele
NAIL-EON LED/UV gel polske særlige base coat - priming gel
Farven på billederne kan variere.
Detaljer
+

For søm modellering med gel, er en base coat uundværlig. Det første lag af gel vil sørge for, at neglen ikke er misfarvede og garanterer overholdelse af gel negle eller gel belægning på den naturlige negl. NAIL-EON LED/UV gel polske særlige base pelsen er tynde viskositet og let at anvende.

Den grundmaling anvendes som et første lag af gel på den naturlige negl dækket med primer. Han er ideelt egnet til at rumme bygning geler som også gel belægninger. Lav viskositet base coat brush på som en neglelak på neglen, så en NAUL-EON gel belægning kan integreres direkte i den våde primer. Derefter følger den helbredelse er mulig begge under UV - lys. Fordelen ved LED hærdning er den kortere eksponeringstid. Frakke brugt basen som en priming gel til en gel model placering, han er på neglen også tyndt malet, men derefter hærdet. Sveden laget er fjernet, så det første lag af gel struktur gel anvendes. Denne gel lag valgbar sikkerhed gennemsigtigt, således at den naturlige negl vender ikke ved de efterfølgende farve geler. Finish af gel modellering tilbyder en top coat, også som NAIL-EON LED/UV gel polske special med os er tilgængelige.

viskositet
+
tynd medium tyk
Seal
+
Instruktioner
+
NAIL-EON UV lak særlige underlak super velegnet til vores langvarige perfekt grundlag UV-gel belægninger.

Trin 1:Forberede den naturlige negl, ved du filen tips til den ønskede form. Skubbe tilbage neglebånd og negle med en buffer anløben lidt.

Trin 2: Nu bærer et tyndt lag af vores NAIL-EON UV lak særlige base frakke og lad denne kur i 2 minutter i lys enhed. Fjern venligst ikke lag af sved.

Trin 3: Male negle med vores UV-gel belægninger og kan også helbrede den i lys enhed.

Trin 4:Seal coating særlige negle med et lag af NAIL-EON UV top coat art. Nr. 1054. Efter hærdning, fjerne lag af sved med renere venligst.Feedback
+
Samlede vurderinger
4.4048
Oversigt
5
42
4
36
3
4
2
2
1
0

Der er ingen kommentarer på dette sprog for dette element.

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr
nded international