Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Nail design / Gele / Farvet gele
Vylet-Nails Premium farve gel pure - klare farver for gelénegle
Farven på billederne kan variere.
Detaljer
+

Med de Vylet-Nails Premium farve gel pure har til formål at højglans og uigennemsigtige model placering negle i klare farver. Farve gel anvendes i forbindelse med gel modellering og hærdet under UV-lys. Tætning med top coat giver ekstra glans og holdbarhed.
Levende farver er egnet i neglen ved mange lejligheder. Om farve diskret på dagen eller slående indlysende i aften, med Vylet-Nails Premium farve gel pure i forskellige nuancer kan materialisere sig forskellige stylinger. Farve gel, som kan være anvendte effekter som fuld dækning såvel som for individuelle søm kunst, anvendes normalt på det sidste lag af bygning gel. Efter hærdning under UV-lys og et andet lag til at øge intensiteten i vilkårlig rækkefølge, sikrer en top coat at længe malingen holder og skinner permanent. Alternativt premium farve gel i opbygningen lag kan arbejdes med. Produktet er ikke egnet til den direkte ordre på den naturlige negl. Priming lag og et lag, bygning, ideelt mindst beskytte søm misfarvning og kontakt med premium gel.
viskositet
+
tynd medium tyk
Seal
+
Feedback
+
Samlede vurderinger
4.8
Oversigt
5
9
4
0
3
1
2
0
1
0

Der er ingen kommentarer på dette sprog for dette element.

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr
nded international