Vores hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
Over 150 LED geler
3 års garanti på alle enheder
Fra en ordreværdi på 485 kr giver vi portoen!

Fordele for forhandlere af Negledesign

Vi byder alle neglestudier velkommen!

Vi vil gerne kort forklare, hvordan I som studie vil kunne skaffe nye salgsplatforme og distributionskanaler med os som leverandør.

Med vores egne patenterede mærker Naileon og Euro-Line og mærkeprodukter såsom American Line, Konad og Vylet-Nails er vi kvalitetsteknisk med helt fremme. Mere end 150000 tilfredse slutkunder og mere end 13000 forhandlere i over 200 lande taler sit eget tydelige sprog.

Neglestudier har særlige betingelser hos os som f.eks.

  1. Varer uden labels
  2. Forhandlerpriser
  3. Køb af store mængder som selv påfyldes
  4. Og meget mere

Fordelen ved varer uden labels, er at det giver dig muligheden for selv at blive en aktiv forhandler på markedet. Du kan sætte dine egne labels på varerne og sælge dem uden betingelser. Du kan få alle de nødvendige sikkerhedspapirer og indholdsstoffer stillet til rådighed fra os inden for kort tid.

Pga. de fordelagtige priser som vi tilbyder studierne, har I mulighed for at fastsætte jeres priser på en måde I ikke har kunnet tidligere.

Ved køb af store mængder mellem 1000 ml – 5000ml giver vi neglestudiet muligheden for selv at påfylde varen. Dette giver studiet mulighed for større gevinst.

Med adgang til shoppingportaler eller online markedspladser såsom EBAY og andre udbydere har du muligheden for at sælge dine varer over et bredt område på internettet og på den måde nå et stort omfang af kunder. Jo større kundekreds, desto større er mulighederne for gevinst.

Forpas ikke chancen for at blive professionel sælger!! Med os som producent og leverandør er det intet problem.

VI SER FREM TIL ET SUCCECFULDT SAMARBEJDE!!!!

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 40 €

nded international