Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Elektrisk udstyr / UV lampe, LED og CCFL negletørrer
Discount of 74,00 kr from an order value over 559,00 kr with Discountcode SALE10DK

UV lampe, LED og CCFL negletørrer

Filter articles

En håndværker har brug for gode værktøjer, en kunstner har brug for gode enheden, og et søm designer kan gøre det bedste arbejde med det rigtige udstyr. UV-lys udstyr skal i alle neglesalon, fordi UV-gel tager tid at helbrede. Med UV-lys udstyr er det quicker.It skaber på bare 2 minutter. UV-lys udstyr anvendes til at gel, hvor UV-gel hærdet helt. Dette sparer klienten / kunden ventetider og gør arbejdet mere behageligt, uden nogen tvungen pause.

Enhederne er sikkert ikke kun med de behandlede fingrene, men også negle holdes under de relativt svage UV-lys. De små enheder er godt afskærmet for at ydersiden, så de ikke udgør nogen fare. De er lavet omhyggeligt og overholde alle de europæiske standard. Vi har også afhænde alle vores neglesalon udstyr i 3 år, hvis det nogensinde skulle gå noget pauser.

I tillæg til de større enheder, som er særligt nyttige til brug i hjemmet og anvendelse i neglesalon, vil du også finde i vores katalog også små mobile enheder, som let kan transporteres. Udskiftning lamper og rør og ekstra jord til enhederne er også i vores sortiment som en liste af fejl, der gør det lettere for den sjældne komplikationer at finde fejlen og løse det.


Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr
nded international