Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Elektrisk udstyr / Ultralydsrenser

Ultralydsrenser

NAIL-EON Ultrasonic Cleaner Ultralydsrenser NAIL-EON Ultrasonic Cleaner
284,75 kr *
219,04 kr / 1000 g
Ultralydsrenser til din negleklinik - hygiejne med ultralydsrenser

Bemærk, at ikke blot faglige manicure eller pedicure, der har de højeste standarder for hygiejne, men også i "simple søm studio" renhed er vigtig. Mange enheder bør ikke kun rengøre overfladen, men også grundigt behandlet i en ultralyds renere. Først da fine partikler, der falder ud af negle, kunstige negle og hud kan fjernes. Ultralyd rengøringsmidler er en meget moderne og effektiv måde at rense udstyr, de arbejder meget roligt og hurtigt og nemt finde og arbejde på små borde. Mange (ikke alle) patogener, der forårsager infektioner i negle og neglebånd kan foretages i ultralyds renere harmløse. Dette beskytter din egen sundhed, men også kunden / kunderne. Og dine kunder vil være i stand til at overbevise disse enheder fra den hygiejniske måde at arbejde på dit studie. Til rengøring af smykker og briller, har Ultralyd enheder længe været tilgængelige i private husholdninger. Da enhederne drives med vand uden tilsætning af aggressive rengøringsmidler, kan du trygt holde dine værktøjer og udstyr rent, fordi vandet ikke angriber materialet. Det samme gælder for søm kunstner / søm kunstnere i den lille skala.

Vores enheder er teknisk korrekte og i overensstemmelse med europæiske standarder. Til de mindre enheder, kan vi tilbyde dig den graduerede pris - så, at oprettelsen af ​​dit studie med en ultralyds rengøringsassistent på hver arbejde kunne betale sig. Om det udstyr, 3 års garanti giver.


Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr
nded international