Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Elektrisk udstyr / Støvsuger

Støvsuger

Filter articles
Udskiftning støvposer til støvopsamling Støvsuger Udskiftning støvposer til støvopsamling
3,70 kr *
3,70 kr / 100 g
NAIL-EON nail design støvudsugning Støvsuger NAIL-EON nail design støvudsugning
251,16 kr *
168,56 kr / 1000 g
Skrivebord 2042 hvid med absorber Støvsuger Skrivebord 2042 hvid med absorber
2.702,11 kr *
Løfteabsorberingspose 587 Støvsuger Løfteabsorberingspose 587
24,20 kr *
Negle støvsuger til professionel neglekunst

Udsugning er vigtigt overalt, hvor de mindste partikler er produceret i dannelsen materiale at arbejde med. Det er også almindelig i skov-baserede virksomheder i metalindustrien, da flere og flere, der findes i kunstnernes atelierer. Støv er ikke kun irriterende, når han er frit distribueres og sæt udstyr såvel som desktops, men det er en sundhedsrisiko i luften. For søm kunstner, men det er ikke et problem at bære på arbejde en medicinsk ansigtsmaske. I mange tilfælde kan dette kun gættes ofclients og kunder, men det bør ikke være nødvendig. For at beskytte deres helbred, hud og tøj, før modellering af kunstige negle følge støv, støvudsugningsudstyr er tilrådeligt. Disse små støvsugere er rolige og pålidelige, eksisterende filtre og støvsugerposer nemt kan udskiftes, og neglesalon er så hygiejnisk at en ren miljø. Det er godt arbejde, og det er også gavnligt for helbredet.

Kunstnegl enheder kan findes på vores hjemmeside fra forskellige producenter. For anordninger CARRERA Collector støvudsugning, udsugning og ProMED Naileon støvudsugning, er der ingen kvalitative forskelle - alle tre fabrikanter levere den højeste kvalitet, så vi kan ligesom alle andre enheder og også tilbyder tre års garanti. De er nemme at håndtere og kan holde en indenlandsk badeværelse så ren som en professionel manicure.


Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr