Vores hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certificeret online shop
3 års garanti på alle enheder
Køb på konto & mere
Fra en ordreværdi på 749 kr giver vi portoen!
Gaver fra 362,60 kr
Du er her: Elektrisk udstyr / Bordlamper
YOUMAXX professionel arbejdspladsen lampe & opgave lamper
Farven på billederne kan variere.
Detaljer
+

Lys på arbejdspladsen er et vigtigt grundlag for perfekt og professionel søm. YOUMAXX professionel arbejdspladsen lampe supplerer andre søm Studio gear og giver bedste syn på deres eget arbejde.

YOUMAXX opgave lys kan placeres på arbejdspladsen og er uendeligt kan justeres via en joint. Så kan lys for hver søm indstilles ideelt. Kolde lys rør 14W magt sikrer blændfri belysning og sikrer, at selv små stød på neglen bliver synlige.

På grund af lav varmeudvikling, arbejder for søm designere, som kunden er stadig behageligt og stress fri.

Generelt altid en ekstra rør for belysningsudstyret bør være akut klar. Så kvaliteten af neglen ikke lider også derefter, hvis det indbyggede rør fungerer ikke længere.

Billige online købe førsteklasses professionel arbejde lampe med unikke lyseffekten for perfekt belysning på manicure og pedicure.

Skinne som virkelige dagslys og professionelle opgave lys er flimmerfri for sund arbejde i negledesign i Neglesaloner om 14W koldt lys, som kan være set de fleste mindre uregelmæssigheder på søm i den online shop nu i instruktioner og videoer at se og lære.

Dimensioner
+
0.754 Meter (m)
0.319 Meter (m)
0.068 Meter (m)
Feedback
+

Der er ingen kommentarer på dette sprog for dette element.

Eksklusive tilbud.Bare for dig. Tilmeld dig nu kupon gælder indtil 31.12.2012, når en bruger kan gennemse fra at købe værdi på 296 kr
37kr
nded international